Μάνταλος: “Θέλει καρδιά και ψυχή”

Ο αρχηγός της AEK αναφέρθηκε στα μυστικά που δίνουν νίκες στα ντέρμπι.

Το παρών στην εκδήλωση της ιστοσελίδας “enwsi.gr” έδωσε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος μίλησε στο Novasports.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αποτελεί έναν απ’ τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Ένωσης κι ένα από τα ισχυρά “όπλα” του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του σημερινού ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου αναφέρθηκε τόσο στα μυστικά που δίνουν νίκες σε τέτοιου είδους αγώνες, αλλά και στις τελευταίες ευκαιρίες που έχουν πλέον οι “κιτρινόμαυροι” ώστε να δώσουν χαρά στον κόσμο της Ένωσης, προσεγγίζοντας παράλληλα και την πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ:

“Παρά το γεγονός ότι στον βαθμολογικό πίνακα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα ντέρμπι. Νομίζω ότι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες και εύχομαι να πάρουμε εμείς τη νίκη, η οποία θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Τη χρειαζόμαστε για τη συνέχεια και φυσικά για να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας που τον έχουμε πικράνει”.

– Βλέπετε αυτό το ματς και ως μια “τελευταία ευκαιρία” για να κρατήσετε κοντά σας τον κόσμο ως το φινάλε της σεζόν;

“Ο κόσμος της ΑΕΚ αγαπάει την ομάδα πάνω απ’ όλα. Έχει αποδείξει ακόμα και σε πιο δύσκολες στιγμές ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Σίγουρα μια νίκη απέναντι σ’ αυτό τον αντίπαλο θα τους δώσει μεγάλη χαρά, ακόμα κι αν είμαστε πολύ πίσω στη βαθμολογία. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο πέρα από το να παλέψουμε για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς”.

– Μυστικά υπάρχουν για τη νίκη σε ένα ντέρμπι;

“Σίγουρα ο παράγοντας τύχη και το ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα παίζει μεγάλο ρόλο σε κάθε παιχνίδι. Όχι μόνο στα ντέρμπι. Θέλει καρδιά, ψυχή και αυτός που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα, σε συνδυασμό με την τύχη, θα πάρει και τη νίκη”.

– Το ντέρμπι αυτό είναι και μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της ΑΕΚ για να προσεγγίσει την πεντάδα;

“Κακά τα ψέματα, τώρα που μιλάμε βρισκόμαστε εκτός πλέι οφ, άρα στο κάθε παιχνίδι, είτε είναι ντέρμπι είτε κόντρα στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς για να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook