Ο Μιλόγεβιτς κρατάει χαμηλά τους τόνους

Λέγοντας πως ακόμα ο Πανιώνιος δεν έχει καταφέρει τίποτα.

Ο Πανιώνιος πήρε μια σημαντική νίκη επί του Παναιτωλικού καθώς έδειξε ότι το στραβοπάτημα στα Γιάννινα ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε κάθε λόγο μετά το τέλος της αναμέτρησης να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους λέγοντας πως ακόμα η ομάδα δεν έχει καταφέρει τίποτα.

Επίσης ο Σέρβος μίλησε για τις απουσίες που είχε η ομάδα του, την μεταγραφική ενίσχυση που ενδεχομένως θα γίνει από εδώ και πέρα αλλά και για την παρουσία του Σκίμπε στη Νέα Σμύρνη.

Για το παιχνίδι:

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα, από την Κυριακή που παίξαμε με Ατρόμητο, δεν είχαμε πολλές ώρες να μπορούμε να ξεκουραστούμε. Αλλάξαμε λίγο τα πλάνα μας, είναι ευχάριστος ο πονοκέφαλος για να βάλουμε την καλύτερη 11άδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους, βγάζουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και διαφορετικό. Κοιτάμε το επόμενο ματς».
Για τις απουσίες παικτών:

«Είχαμε προβλήματα, μας έλειπαν κάποιοι παίκτες. Και ο Μασούντ που έπαιξε ήταν άρρωστος. Οι παίκτες μας είναι καλοί χαρακτήρες, κάτι που για μένα μετράει πολύ. Έχω σε όλους εμπιστοσύνη. Θα πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής, περιμένω να μπουν στο κλίμα της ομάδας οι νέοι».

Για την αποθέωση του κόσμου:

«Πριν τρία χρόνια ο Πανιώνιος ήταν στον γκρεμό, οι φίλαθλοι αγαπάνε την ομάδα και στις δύσκολες στιγμές στάθηκαν στην ομάδα. Καλό είναι να γιορτάζουμε, αλλά εμείς δεν έχουμε καταφέρει ακόμη τίποτα. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη οι φίλαθλοι μας για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
Για το αν γίνουν άλλες μεταγραφές:

«Δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Δεκεμβρίου. Δεν μπορώ να πω ούτε ονόματα, ούτε θέσεις, το μελετάμε. Αν θα βρούμε κάτι καλό θα το κάνουμε. Θέλω να παίρνω παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά που έχουμε για να πάμε μπροστά, όχι απλά να γίνουν μεταγραφές χωρίς ουσία».

Για Σκίμπε που ήταν παρών:

«Εγώ αγαπάω όλους τους παίκτες μου, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν γιατί πολλοί μπορούν να παίξουν στην εθνική ομάδα».

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook