Συνεχίζει τις επαφές ο Λυμπερόπουλος

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον δυο μετεγγραφές για τον Παναθηναϊκό.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον δυο μετεγγραφές για τον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να συνεχίζει τις σχετικές επαφές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνιός διευθυντής των «πράσινων» έχει στρέψει την προσοχή του στις περιπτώσεις των Μίκαελ Ίσακ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και Ράιαν Μέντες, για την ενίσχυση των άκρων της μεσοεπιθετικής γραμμής. 

Για την πρώτη περίπτωση, τα δημοσιεύματα θέλουν τη Ράντερς να αξιώνει αρκετά χρήματα για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα. Οι επαφές με τους Δανούς συνεχίζονται, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του Σουηδού επιθετικού. Την ίδια στιγμή, η Λιλ αξιώνει ποσοστό μεταπώλησης του 27χρονου μεσοεπιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, για να τον αφήσει ελεύθερο να μετεγγραφεί από τώρα στους «πράσινους». Ο Μέντες μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Παράλληλα, οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις κάποιες εναλλακτικές επιλογές, τις οποίες θα ενεργοποιήσουν, αν τελικά δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις, που έχουν ξεχωρίσει.

Τέλος, από το μέλλον του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό εξαρτάται το αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του Σοτζέι Μασούντ από τον Πανιώνιο. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», την ίδια ώρα που ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρονται να έχουν εκδηλώσει οι Σαμπντόρια, Παλέρμο και Μπεσίκτας.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook