Πρίντεζης: “Η ομάδα έβγαλε υγεία”

Τόνισε πως το ζητούμενο είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια.

Ομαδική δουλειά χαρακτήρισε την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Γιώργος Πρίντεζης και τόνισε πως το ζητούμενο είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι αντιδράσαμε. Η ομάδα έβγαλε υγεία. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν είναι η πραγματική εικόνα της Μπασκόνια αυτή γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε ως ομάδα από το πρώτο λεπτό. Τρέξαμε, βγάλαμε άμυνες και όλα αυτά οδήγησαν στη νίκη», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ.

Για την αντίδραση μετά τον χαμένο ημιτελικό: «Είναι νίκη που χρειαζόταν. Βγήκε ο εγωισμός και αυτή είναι η πραγματική εικόνα μας. Η χρονιά πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, έχει διάρκεια και υγεία μπορεί να πετύχει. Σε βάθος χρόνου ξεχωρίζουν οι πραγματικές ομάδες και εμείς είμαστε ομάδα. Τώρα συνεχίζουμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι».

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο, αλλά έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα, με το “πρέπει” μπροστά. Θα γίνουν μεγάλες μάχες. Θα συνεχίσουμε με την ίδια συνταγή, παιχνίδι με παιχνίδι».

Stoiximan.gr. Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook