Στον Παναθηναϊκό δεν εμφανίζονται αρνητικοί για Ιμπάρμπο

Σύμφωνα με τον Τουρκικό Τύπο, η Γαλατά είναι διατεθειμένη να του προσφέρει υψηλό συμβόλαιο.

Διόλου τυχαία δεν είναι τα δημοσιεύματα από την Τουρκία περί πολύ «ζεστού» ενδιαφέροντος της Γαλατάσαραϊ για να κάνει δικό της τον Βίκτορ Ιμπάρμπο τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η Γαλατά (που ήθελε τον Κολομβιανό φορ και το περασμένο καλοκαίρι) είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο έως και 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να τον «ψήσει» να πάει στην Πόλη, ενώ σκοπεύει να τα βρει στο οικονομικό και με την Κάλιαρι για την παραχώρησή του, προλαβαίνοντας την Μπεσίκτας που επίσης έχει δείξει ένα σχετικό ενδιαφέρον.

Το θέμα είναι απολύτως υπαρκτό, αφού όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο (με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη του) έχει αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο προορισμό του 26χρονου επιθετικού, αφού βλέπει πως το κλίμα δεν τον σηκώνει άλλο στον Παναθηναϊκό. «Η Γαλατάσαραϊ έχει ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον Ιμπάρμπο. Θα δούμε τι θα γίνει» ήταν το σχετικό σχόλιο που έκανε ο Ιταλός μάντατζερ του παίκτη, Ρικάρντο Καλέρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε τα τελευταία χρόνια που ο Ιμπάρμπο θα ψάξει ομάδα στο εξάμηνο, με την Τουρκία να δείχνει ένας πολύ πιθανός προορισμός, με «προίκα» πλασαρίσματος απ’ τον ατζέντη του τα 3 γκολ που σημείωσε με τους «πράσινους» στο φετινό Europa.

Εφόσον το θέμα «τρέξει», στον Παναθηναϊκό δεν θα είναι αρνητικοί στο να «σπάσουν» τον δανεισμό του, αφού είναι αλήθεια πως δεν έχουν μείνει διόλου ικανοποιημένοι απ’ τη συνολική παρουσία του Κολομβιανού (συν τα τερτίπια και τις απειθαρχίες του) και παράλληλα θα γλυτώσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό τόσο για το «ενοίκιο» του β’ εξαμήνου προς την Κάλιαρι όσο κι από τις απολαβές του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook