Ο Στιλ εμφανίστηκε προβληματισμένος

Με το πέναλτι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Λουκ Στιλ εμφανίστηκε προβληματισμένος με το πέναλτι που καταλόγισε ο επιπρόσθετος βοηθός στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας υπογράμμισε πως τον ενοχλεί που έγινε ένα τόσο σημαντικό λάθος σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα, ενώ συμπλήρωσε πως ο επιπρόσθετος διαιτητής υπέδειξε παράβαση, για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.

Αρχικά, ο Στιλ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τη βελγική ομάδα:

«Φυσικά και ήταν καθοριστικό. Όσο είχαμε το προβάδισμα με δυο γκολ, ήμασταν πιο άνετοι και οι αντίπαλοι πιο προσεκτικοί στη διαχείριση του ματς. Με ένα γκολ διαφορά, αλλάζουν οι συνθήκες».

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να ξαναδώ τη φάση. Ο βοηθός πίσω μου κάτι είπε στον διαιτητή και αναρωτιέμαι τι συζήτησαν. Ουσιαστικά, το πέναλτι το υπέδειξε ο επιπρόσθετος βοηθός και μου φαίνεται πως ήθελε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τερματοφύλακας υπογράμμισε: «Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος λειτουργεί σε βάρος κάποιου άλλου. Θεωρώ ότι υπάρχει το ανθρώπινο λάθος. Αλλά με ενοχλεί ένα τόσο μεγάλο λάθος σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Πάντως, ακόμα μπορούμε να προκριθούμε, έχουμε πίστη στην πρόκριση και θέλουμε να παίξουμε στο επόμενο ματς όπως παίξαμε εδώ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις πιθανότητες πρόκρισης του «τριφυλλιού»: «Υπάρχει θετική σκέψη στην ομάδα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα μπορούσαμε. Δεν αξίζαμε να ηττηθούμε από τον Άγιαξ, δικαιούμασταν τουλάχιστον έναν βαθμό στο Βίγκο και τη νίκη στη Λιέγη. Πρώτα απ’ όλα όμως, πρέπει να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας και να μην εστιάζουμε στα λάθη των άλλων. Θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα στο Europa League».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook