Να διδαχθούν από τα λάθη τους ζήτησε ο Στραματσιόνι

Στην εκτός έδρας ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

Να διδαχθούν από τα λάθη του στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα των «πράσινων» στο Αγρίνιο και τους τα «έψαλλε» στα αποδυτήρια. Παράλληλα, τους ζήτησε να στρέψουν την προσοχή τους στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Θέλτα.

Αρχικά, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε:

«Δεν μπήκαμε στο γήπεδο όπως έπρεπε κι όταν δεν παίζεις όπως ξέρεις για 45 λεπτά, όταν στη συνέχεια δεν κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ, αυτά συμβαίνουν. Γυρνάμε γρήγορα σελίδα. Πήραμε το μάθημά μας και κάνουμε νέο ξεκίνημα με σκληρή δουλειά. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Θέλτα και σε αυτό συγκεντρωνόμαστε απόλυτα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Αν είχε μετρήσει το γκολ μπορεί να ήταν όλα διαφορετικά. Μερικές φορές αρκεί ένα γκολ για να κάνεις τη δουλειά σου, ακόμη κι αν δεν είσαι τόσο καλός».

Για την αναμέτρηση του Βίγκο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ιβανόφ και Γουακάσο, καθώς επίσης και ο τραυματίας Λέτο. Ο Χουλτ θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ματς της Πέμπτης, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Στραματσιόνι, ο οποίος αναμένεται να επαναφέρει το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook