Νιλμάρ και Καρντόσο σε πρώτο πλάνο

Ενώ στα εξτρέμ ο Ολυμπιακός θα πάρει κι άλλον παίκτη πέραν του Μάρκο Μάριν.

Από τον Ολυμπιακό γίνεται ξεκάθαρο σε κάθε τόνο ότι για την ομάδα προέχει η πρόκριση επί της Αρούκα και η παρουσία της την Παρασκευή στην κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Από κει και πέρα υπάρχει παραδοχή ότι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου θα έχει πολλά και διάφορα, με τις εξελίξεις να τρέχουν μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο!
Για τον Νιλμάρ η αισιοδοξία είναι μεγάλη ότι θα υπάρξει λύση στο θέμα με τους Άραβες ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλει πλάτη κι ο ίδιος ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε ο παίκτης να γίνει ερυθρόλευκος και να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει.
Για τον Οσκαρ Καρντόσο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι πράγματι σοβαρό, με τον Μπέντο να έχει εξαιρετική άποψη για τον Παραγουανό στράικερ της Τραμπζονσπόρ και πρώην της Μπενφίκα. Ο παίκτης έχει πρόταση από το Μεξικό, αλλά προτιμά να παίξει στον Ολυμπιακό μένοντας στην Ευρώπη.
 
Στα εξτρέμ ο Ολυμπιακός θα πάρει κι άλλον παίκτη πέραν του Μάρκο Μάριν. Αυτός δεν θα είναι ο Καρσελά της Μπενφίκα καθώς ο Μπέντο δεν δείχνει να «καίγεται». Ακούγεται πάντα για τον Μανέ της Σπόρτινγκ, αλλά μπορεί να είναι κάποιος άλλος παίκτης, όχι απαραίτητα Ευρωπαίος.
Για την άμυνα ο Ιλόρι της Λίβερπουλ είναι βασικός στόχος και πιο κοντά από άλλες περιπτώσεις. Με πάντοτε στη λίστα τον Μαουρίτσιο της Λάτσιο. 
Για τις αποχωρήσεις, το ενδιαφέρον της Τσίβας για τον Πουλίδο διαψεύδεται από το κλαμπ υπάρχει έως τώρα κάποια επίσημη πρόταση από τους Μεξικανούς. Για άλλους παίκτες του Ολυμπιακού μόνο σενάρια. Ο Μανιάτης είναι σε αναζήτηση ομάδας, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό. Όλα είναι ανοιχτά για κάθε παίκτη σε περίπτωση πολύ σοβαρής πρότασης.
 
Ο Βέργος επιβεβαιώνεται ότι πάει δανεικός με μεγάλη οψιόν στη Ρεάλ για να παίξει στη δεύτερη ομάδα της, καθώς στη βασίλισσα πιστεύουν ότι μπορεί να αποδειχτεί μεγάλο λαχείο ο νεαρός Έλληνας φορ που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Έλτσε. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook