Συνεχίζεται το σίριαλ της έλευσης του Σίλντενφελντ

Στον Παναθηναϊκό και ήδη έχει τραβήξει αρκετό καιρό.

Δεν λέει να τελειώσει το σίριαλ της τρίτης (!) έλευσης του Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό.

Ο κροάτης στόπερ, ο οποίος επί δύο σερί χρόνια έπαιξε ως δανεικός στους Πράσινους από την Ντιναμό Μόσχας, για ένα ακόμη καλοκαίρι βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο του «τριφυλλιού». Κι ακόμη είναι αβέβαιο αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟ.

Ηδη έχει τραβήξει αρκετό καιρό (τουλάχιστον δύο μήνες) η συζήτηση περί Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό και ακόμη χρυσή τομή δεν έχει βρεθεί. Μάλιστα όπως προέκυψε από τη συνάντηση του ατζέντη του παίκτη Μάριο Κνεζ με τον Αντρέα Στραματσόνι που έγινε την Παρασκευή (19/8), η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζητεί περισσότερα μπόνους στο συμβόλαιό του για να προχωρήσει η συμφωνία, ενώ διαφορά υπάρχει και στη χρονική διάρκεια (ο Σίλντενφελντ θέλει τριετές και ο ΠΑΟ προσφέρει διετές).

Αυτό φέρνει τους Πράσινους σε δύσκολη θέση καθώς αν δώσουν περισσότερα χρήματα θα πρέπει να ξεπεράσουν το προϋπολογισμένο ποσό για τη θέση του στόπερ, ενώ ήδη ο μεταγραφικός προϋπολογισμός έχει ξεφύγει.

Σε πρώτη φάση λοιπόν δεν υπάρχει διάθεση για να αυξηθεί το ποσό για τον Σίλντενφελντ, γι’ αυτό και οι «πράσινοι» θα ενεργοποιήσουν και τις άλλες λύσεις που έχουν στα σκαριά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook