Σπανός: «Είμαστε θετικοί για πρωταθλητή μέσω play off»

Ο Γιώργος Σπανός υπογράμμισε πως αρκετές ομάδες της Super League είναι θετικές σχετικά με το ενδεχόμενο ανάδειξης του πρωταθλητή, μέσω των play off.

Ο Γιώργος Σπανός υπογράμμισε πως αρκετές ομάδες της Super League είναι θετικές σχετικά με το ενδεχόμενο ανάδειξης του πρωταθλητή, μέσω των play off. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου αναφέρθηκε επίσης, στις αλλαγές, που θα πρέπει να γίνουν στη Super League. Ο Σπανός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις προτάσεις της NOVA: «Πράγματι υπάρχει μια ανταλλαγή επιστολών με τη NOVA που μας παρουσίασε κάποιες προτάσεις. Αυτές οι προτάσεις έχουν συζητηθεί και από το άτυπο γκρουπ των 12 ομάδων και σε συμβούλια της Λίγκας. Έχουμε αναθέσει σε δυο εταιρείες, εδώ και περίπου 15 μέρες, μια μελέτη περί της ανταγωνιστικότητας και της εμπορικότητας του πρωταθλήματος. Δεσμευτήκαμε ότι τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη θα κάνουμε ένα συμβούλιο και θα αποφασίσουμε τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Περιμένουμε αυτή τη μελέτη. Δεν μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση στο πόδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook