Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Νις για τον Χουλτ

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τη Νις για την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ, για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, αλλά και του αριστερού άκρου της άμυνας.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αναμένεται εντός της ημέρας να βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να εισηγήθηκε θετικά για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Νάνο, όσο καιρό απουσιάσει ο Ισπανός λόγω τραυματισμού. Ο Χουλτ αναμένεται να ενισχύσει και τη μεσαία γραμμή των «πράσινων», αφού μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος.

Την περσινή σεζόν είχε 15 συμμετοχές με τη Νις στο γαλλικό πρωτάθλημα και στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Ο Σουηδός βρίσκονταν στη λίστα των «πράσινων» για το αριστερό άκρο της άμυνας, μαζί με Κρις Μαβινγκά, Τζιοβάνι Πασκουάλε, Μαρσέλο Έρμες και Μαριάνο Μπίτολο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook