Στην τελική ευθεία η μεταγραφική υπόθεση του Ντιόγκο Φιγκέιρας

Ο Ολυμπιακός έχει στο πλάνο του τον Πορτογάλο πλάγιο μπακ.

Η Σεβίλλη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη σεζόν χάνοντας τον τελικό του Κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία η μεταγραφική υπόθεση του Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ο Ολυμπιακός έχει στο πλάνο του τον Πορτογάλο πλάγιο μπακ (παίζει και στις δύο πλευρές) τον οποίο έχει ζητήσει ο Μάρκο Σίλβα και οι εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να προχωρήσουν σύντομα.

Ο Φιγκέιρας δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή του στον χτεσινό ταλικό, όπως είχε συμβεί και στον πρόσφατο του Γιουρόπα Λιγκ, σε μια σεζόν στην οποία ο 25χρονος παίκτης γενικά δεν είχε πολλές συμμετοχές ενώ στο πρώτο μισό είχε πάει δανεικός στην Τζένοα. Ο Σίλβα τον πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Στον Ολυμπιακό προτείνονται αρκετοί παίκτες σε διάφορες θέσεις, με τον Σίλβα να έχει καλή άποψη για τον εξτρέμ Όρτα της Μάλαγα, ενώ ο Γάλλος Ομπερτάν της Νιούκαστλ ενδιαφέρεται όπως μετέφερε να παίξει στον Ολυμπιακό που έχει δείξει ενδιαφέρον προς αυτή την περίπτωση. Οι Πειραιώτες παρακολουθούν το θέμα του Ολλανδού χαφ Βιλένα που δεν συνεχίζει στην Φέγενορντ. Στους ερυθρόλευκους προτάθηκε και ο Ανσαριφάρντ που έκανε καλό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο.

Ρεπορτάζ υπάρχουν και για ενδιαφέρον ξένων ομάδων για παίκτες του Ολυμπιακού. Ακούγεται ότι η Μπενφίκα μετά από Μήτρογλου, Σάμαρη θέλει και τους Μιλιβόγεβιτς, Μαζουακού. Για τον Γάλλο μπακ η Μονακό είναι πολύ ζεστή, αλλά και η Λιόν στην Γαλλία. Ενώ ομάδες από την Τουρκία ασχολούνται με τον Κασάμι.

Από σήμερα αναμένεται κινητικότητα σε διάφορα θέματα σχετικά με τον προγραμματισμό αφού επιστρέφουν στα γραφεία κορυφαία διοικητικά στελέχη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook