Ξεκινάν οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Μακ

Για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Στις αρχές Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ρόμπερτ Μακ, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και μετά το 2017, όταν και λήγει το συμβόλαιο του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά θέλουν να τελειώσουν άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να «δέσουν» τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην Τούμπα για τα επόμενα χρόνια.

Πρόθεση και των δυο πλευρών είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους, καθώς ο Μακ έχει ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, μόνο αν υπάρξει κάποια εξαιρετική πρόταση από ομάδα κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή, Γιουράι Βένγκλος, προκειμένου να συζητήσουν τους όρους της νέας συμφωνίας.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να προσφέρει αυξημένες οικονομικές απολαβές στον παίκτη και παράλληλα, θα προσπαθήσει να βάλει μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης του Μακ, σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook