Η Λεβερκούζεν έχει βάλει στο “σημάδι” τον Φορτούνη

Ήδη στην Γερμανία γράφουν ότι το ταξίδι κατασκόπου της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν για να δουν από κοντά μεταξύ άλλων τον Έλληνα διεθνή χαφ.

Η Λεβερκούζεν είναι μία από τις ομάδες που φέρονται να έχουν βάλει στο “σημάδι” τον Φορτούνη. Ήδη στην Γερμανία γράφουν ότι το ταξίδι κατασκόπου της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν για να δουν από κοντά μεταξύ άλλων τον Έλληνα διεθνή χαφ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι “ασπιρίνες” δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην χώρα μας. Είχαν ξανάρθει επιβεβαιωμένα άλλες δύο φορές. Η πρώτη τον Νοέμβριο στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) και η δεύτερη τον Δεκέμβριο με την Άρσεναλ (0-3). Και τις δύο φορές πάλι είχαν στραμμένα τα μάτια τους στον Φορτούνη.

Ενδεχομένως να τα είχαν και στον Κασάμι, ο οποίος ακουγόταν έντονα τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Όμως, είχε κοπεί τότε από το τεχνικό τιμ ο Ελβετός άσος.

Πάντως, λογικά άνθρωπος της Λεβερκούζεν θα ήταν και στην Αλιάνζ Αρίνα στο 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Σε εκείνο το παιχνίδι όμως ο Φορτούνης είχε μπει αλλαγή στο 67ο λεπτό, σε ένα χρονικό σημείο δηλαδή που δεν μπορούσε ο Ολυμπιακός να αντιδράσει και κατ’ επέκταση να φανεί και ο Τρικαλινός επιτελικός άσος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook