Λιγοστεύουν οι πιθανότητες παραμονής του Τερεζόπουλου

Μετά την εμφάνιση του Αστέρα Τρ. στο ματς με τον Πλατανιά.

Η εμφάνιση του Αστέρα στο παιχνίδι μετον Πλατανιά (0-2) σηματοδοτεί εξελίξεις.

Οι Αρκάδες ήταν φανερό με την 11άδα που κατέβηκαν πως προτίμησαν να ξεκουράσουν ποδοσφαιριστές από τα συνεχή ματς σε κύπελλο και πρωτάθλημα και να κάνουν διαχείριση εν όψει της συνέχειας, ωστόσο η αποκαρδιωτική εικόνα φέρνει εξελίξεις.

Παρά το γεγονός πως τα αφεντικά της ΠΑΕ, Μπάκος και Καϋμενάκης, μετά την απομάκρυνση του Βεργέτη έδειξαν διάθεση να στηρίξουν το εγχείρημα Τερεζόπουλου, δίνοντάς του την ευκαιρία για μονιμοποίηση, πλέον οι πιθανότητες στον επόμενο αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια (Δευτέρα 15/2) να βρίσκεται καινούργιος προπονητής στον πάγκο έχουν αυξηθεί.

Στον δυνατό αέρα (!) απέδωσε την ήττα της ομάδας του ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, στις δηλώσεις του στη Nova αμέσως μετά τη λήξη του ματς. Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, έπεσε σε αντιφάσεις, καθώς αρχικά τόνισε ότι ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο α’ ημίχρονο, αλλά παράλληλα υποστήριξε ότι το ματς το ήλεγχε ο Αστέρας!

«Αντιδράσαμε όσο μπορούσαμε, και αν μειώναμε το σκορ περίπου στο 70′-75′, θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα» είπε ο Τερεζόπουλος, ο οποίος πάντως δεν στάθηκε στις απουσίες ως δικαιολογίες, όπως σε αυτήν του τιμωρημένου Γιάννου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook