Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Εσιέν

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση έπειτα από πολύμηνη ταλαιπωρία.

Σίγουρα το ντεμπούτο του Μάικλ Εσιέν δεν ήταν όπως θα το ήθελε, αφού ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ηρακλή, ωστόσο ο Γκανέζος δεν έκρυβε την ικανοποίηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση έπειτα από πολύμηνη ταλαιπωρία, τραυματισμούς, πόνους και μια επέμβαση που τον άφησε εκτός δράσης για πέντε τέσσερις μήνες.

Ο δυναμικός χαφ αν και δεν είναι έτοιμος καθώς του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς με τον Γηραιό, έβγαλε δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα στα 90 λεπτά σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Ο ίδιος εκτιμά ότι τις επόμενες εβδομάδες θα ανεβάζει την απόδοσή του και ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι πολύ κοντά στα στάνταρ που θέλει.

«Ηταν πολύ ωραίο να γυρίζεις στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό. Τώρα ξεκινάω και θα κάνω τα πάντα για να φτάσω στα στάνταρ που πρέπει. Ξέρω πως δεν είμαι ακόμη στο επίπεδο που μπορώ. Είμαι στο 60-70%, όμως εφόσον αρχίσω να παίζω σερί αγώνες, θα βρω τον ρυθμό που χρειάζομαι και όλα θα είναι καλύτερα» έλεγε ο Εσιέν στους συμπαίκτες του σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal.

Ο Εσιέν δεν θα παίξει στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή αλλά αναμένεται να είναι βασικός ξανά στο ματς με τη Βέροια την ερχόμενη Κυριακή…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook