Προβληματισμός στην ΑΕΚ για Μπαρόχα και Άνταμ Τζανετόπουλο

Ο πρώτος δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ ο δεύτερος έχει… εξαφανιστεί.

Για δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές υπάρχει σοβαρός προβληματισμός στα Σπάτα. Για το ντεφορμάρισμα του Αλάιν Μπαρόχα και την εξαφάνιση του Άνταμ Τζανετόπουλου.

Ο διεθνής Βενεζουελάνος γκολκίπερ ο οποίος είναι ένας από τους τρεις παίκτες που έχουν το απόλυτο συμμετοχής είδε την εστία του να παραβιάζεται για έκτο παιχνίδι σε 12 συνολικά αγώνες φέτος. 

Παρότι ξεκίνησε το ματς με μία σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Μπαϊκαρά και δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε καθώς η μπάλα κόντραρε στον Άρθο και άλλαξε πορεία, δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη.

Εμφάνισε ξανά τα γνωστά συμπτώματα της… μανσέτας σε μακρινά σουτ και έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Πανθρακικού να απειλήσουν την εστία του. 

Ο Μπαρόχα δεν είναι σε καλή κατάσταση και ήταν επηρεασμένος και από τα συνεχόμενα ταξίδια.

Στο μεταξύ, ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλοντας να εξηγήσει την απόφασή του να αφήσει ξανά εκτός 18άδας τον Άνταμ Τζανετόπουλο, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου πως αυτό οφειλόταν στην απουσία του με την Εθνική Ελπίδων.

Η «δικαιολογία» αυτή δε στέκει πάντως, διότι ο Μπαρόχα που δεν είναι και σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε και την Κυριακή στην Κομοτηνή, γύρισε αργότερα από τον «Τζάνε» -την Πέμπτη συγκεκριμένα- και έπαιξε βασικός με μόλις δύο προπονήσεις.

Ο διεθνής αμυντικός με το πενιχρό συμβόλαιο, φημολογείται έντονα στα Σπάτα πως «πληρώνει» τα σπασμένα για το καλοκαιρινό ενδιαφέρον της Σεβίλλης και την επαγγελματική σχέση του με τον Βασίλη Τσιάρτα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook