Γιακουμάκης: “Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι…”

Ο επιθετικός του Πλατανιά Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την κλήση του στην εθνική Ελπίδων αλλά και για τους στόχους της Χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γιακουμάκης στην εκπομπή “Derby” με τον Μανώλη Θέμελη

Για την κλήση του στην εθνική ελπίδων: “Σίγουρα νιώθω μια δικαίωση για την δουλειά που έχω κάνει και ευχαριστώ τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε. Είναι μια ευθύνη για το σήμα που εκπροσωπούμε. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και το μεγαλύτερο όνειρο κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα των ανδρών”.

Για τον εαυτό του: “Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Πλατανιά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από την ομαδική δουλειά να έχω και εγώ μεγαλύτερα κέρδη. Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι”.

Για την ισοπαλία με τον Αστέρα: “Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός για εμάς, μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι αλλά και να το είχαμε χάσει. Μας τονώνει αρκετά την ψυχολογία αυτός ο βαθμός”.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Πλατανιά: “Είχαμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα και ένα δύσκολο πρόγραμμα. Παρ όλα αυτά, θα ανακάμψουμε και όλα θα πάνε πολύ καλά από εδώ και στο εξής”.

Για το πρωτάθλημα: “Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο από πέρυσι και πιστεύω ότι ο στόχος της παραμονής για τον Πλατανιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Είναι πιο ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα και βλέπουμε ότι ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία έχουν κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Αυτό μας δυσκολεύει αλλά τα πράγματα θα είναι καλύτερα και αυτό θα φανεί στην πορεία”.

Για τον Πλατανιά: “Στόχος μας είναι η παραμονή και στην συνέχεια να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Και βέβαια στόχος της ομάδας είναι να αναδειχθούν κάποια παιδιά μέσα από την πορεία μας. Όμως πάνω από όλα είναι οι στόχοι του Πλατανιά”.

Για το ότι ο Πλατανιάς είναι η μοναδική Κρητική ομάδα στην Σούπερ Λιγκ: “Είναι τιμή για τον Πλατανιά που εκπροσωπεί την Κρήτη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον διατηρήσουμε στην Σούπερ Λιγκ”.

Για τον ΠΟΑ: “Προσπαθώ όσο μπορώ να τον παρακολουθώ γιατί είμαι εκτός Ηρακλείου. Έχω επαφές με όλα τα παιδιά και ο ΠΟΑ είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Αγωνίζεται εκεί και ο ξαδερφός μου”.

Για ΟΦΗ, Εργοτέλη: “Τους εύχομαι να επιστρέψουν γρήγορα στην Σούπερ Λιγκ και δεν τους αξίζει να βρίσκονται χαμηλά. Είναι δύο ομάδες με ιστορία και λείπουν από την Σούπερ Λιγκ”.

Για τον Γιώργο Παράσχο: “Πάνω από όλα πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο, βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα μου και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την στήριξη που δείχνει προς το πρόσωπο μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook