Συνεχίζεται η συζήτηση του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Μέντες

Προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του.

Από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται, η πιο περίπλοκη διαπραγμάτευση αφορά την αποδέσμευση του Νταβίντ Μέντες.

Ο Ολλανδός αμυντικός χαφ είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος, με αποδοχές ύψους 180.000 ευρώ για τη μία σεζόν που απομένει στο συμβόλαιο του.

Στις συζητήσεις με τον ατζέντη του, από τη διοίκηση προτάθηκε να αποζημιωθεί με 80.000 ευρώ και να αποδεσμευτεί, ενώ, του μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον του Ηρακλή για την απόκτηση του.

Η προοπτική της Θεσσαλονίκης δεν απασχόλησε τον Μέντες, αφού την απέρριψε εξαρχής, όσο για την αποζημίωση, ζήτησε το συνολικό ποσό που προβλέπεται να εισπράξει έως τον Ιούνιο του 2016.

Τα στελέχη της ΠΑΕ έκριναν υπερβολική την απαίτηση του και αντιπρότειναν λιγότερα χρήματα, για να καταλήξουν σε συμφωνία. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται με τον μάνατζερ του Μέντες και έχει επιτευχθεί πρόοδος, αλλά ακόμα παρατηρείται διαφορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μέντες έχει αποδεχτεί δύσκολος συνομιλητής, διότι θεωρεί ότι έπρεπε να τύχει διαφορετικής συμπεριφοράς από την ομάδα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook