Στο.. φιλόξενο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός στοχεύει στο “2 στα 2”

“Φιλοξενείται” από τον Λεβαδειακό.

Την πρώτη του εκτός έδρας αποστολή καλείται να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός, που φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό (19:15, Novasports 2) στο ΟΑΚΑ…

Πέρα από την αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων, οι ερυθρόλευκοι μετρούν 14 συνεχόμενες νίκες επί του Λεβαδειακού ανεξαρτήτου έδρας, ενώ συνολικά και μιλώντας πάντα για εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός μετρά 10 νίκες, εν αντιθέσει 2 των Βοιωτών, με 3 παιχνίδια να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα. 

Η άνετη νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου στην πρεμιέρα ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν για τους Πειραιώτες, που θέλουν εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να ενσωματώσουν όσο καλύτερα γίνεται τους νεοαποκτηθέντες. Φυσικά πάνω απ’ όλα, ζητούμενο παραμένει το πρωτάθλημα, με τους παίκτες του Σίλβα να θέλουν να περάσουν χωρίς απώλειες από το ΟΑΚΑ.

Ταυτότητα και αγωνιστική φόρμα αναζητά ο Λεβαδειακός αφού πέρα από ελλιπές ρόστερ οργανώθηκε τελευταία στιγμή για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Η εικόνα της ομάδας του Άκη Μάντζιου στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο δεν ήταν κακή, αφού παρά την ήττα με 0-1 οι Βοιωτοί έφτιαξαν φάσεις και απείλησαν την εστία του Γκορμπούνοφ. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook