Ματς κομβικής σημασίας στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ έχει ίσως την τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι – οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό,

Ο ΠΑΟΚ έχει ίσως την τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι – οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θέλει να εδραιωθεί στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας (19.30, Novasports1).

Oι δύο πρώτες αγωνιστικές της διαδικασίας των πλέι-οφ έχουν φέρει τους «πράσινους» σε πλεονεκτική θέση, με οκτώ πόντους έναντι τεσσάρων του «Δικεφάλου του Βορρά», οπότε οι γηπεδούχοι έχουν στόχο μόνο τη νίκη προκειμένου να πλησιάσουν ξανά σε απόσταση βολής την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για να τερματίσει πρώτη στα πλέι-οφ.

Από πλευράς γηπεδούχων, λείπουν οι Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Γκολάσα και Δεληγιαννίδης, ενώ οι «πράσινοι» θα παίξουν χωρίς τους Κλωναρίδη, Πέτριτς, Χουχούμη και Τριανταφυλλόπουλο.

Νωρίτερα, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17:15, Novasports2), με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση στα πλέι-οφ.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει πάρει έναν πόντο στους προηγούμενους δύο αγώνες της στη διαδικασία και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη ώστε να πλησιάσει ή ακόμα και να φτάσει τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που «γκελάρει» απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει για το ματς τους Μπρίτο και Τσέναμο.

Οι Αρκάδες, μετά την ισοπαλία στην Τούμπα έφτασαν τους δύο πόντους και αν κερδίσουν στο Περιστέρι μπορεί να βρεθούν ακόμα και μόνοι τους στη δεύτερη θέση, ανάλογα και με το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ.

Ο Στάικος Βεργέτης θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Φερνάντες και Γιαννιώτα. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook