Ο Γεωργιάδης προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του

Eν όψει των δυο αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, εν όψει των δυο αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό προφίλ στην επικείμενη αναμέτρηση με τους «πράσινους» στην Τούμπα, προκειμένου να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ο Γεωργιάδης τόνισε πως οι παίκτες δεν πρέπει να επηρεάζονται από τις αντιδράσεις του Ιβάν Σαββίδη και τα όσα τους είπε, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τα όσα γίνονται. Αυτός είναι ιδιοκτήτης της ομάδας, έτσι λειτουργεί. Δεν υπάρχει λόγος να μας παίρνει από κάτω. Όπως είναι δίπλα μας σε όλα έτσι καμιά φορά πικραίνεται από το αποτέλεσμα. Εγώ επιμένω σε όσα είπα μπροστά του. Είστε οι καλύτεροι».

Στη συνέχεια, τόνισε στους παίκτες του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Πάμε δυνατά στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να τα κερδίσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος. Μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα play off».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook