listen live
ακούτε τώρα:

listen live
ακούτε τώρα:

ακολουθεί:

e-radio logo

»Είναι κρίμα να την πληρώσει ο Καρνέζης»

Oι Βασίλης Κωνσταντίνου και Τάκης Οικονομόπουλος, μίλησαν στα Πράσινα Νέα, τονίζοντας ότι ο Ορέστης Καρνέζης πρέπει να στηριχθεί.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, μετά το ματς με την ΑΕΚ και τα λάθη που έκανε σ’ αυτό έχει πέσει ψυχολογικά, ενώ έχει γίνει δέκτης έντονης κριτικής. Οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Τάκης Οικονομοπούλος είπαν στην ιστοσελίδα, Πράσινα Νέα, τη γνώμη τους για το νεαρό και ανέλυσαν τους λόγους που πρέπει να στηριχθεί.

Ο Κωνσταντίνου είπε από την πλευρά του για τον Καρνέζη:

 «Είναι γεγονός πως έχει σημαντική ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχεται. Όμως τέτοια λάθη και χειρότερα έχουν κάνει κορυφαίοι τερματοφύλακες στον κόσμο. και εγώ έχω φάει τέτοια γκολ και ο Οικονομόπουλος επίσης. Η απειρία του έπαιξε το ρόλο της, όμως ήταν σίγουρα και πολύ άτυχος. Άλλωστε, αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε την πρόκριση κανείς δεν θα ασχολούνταν με εκείνον.

Αυτό που δείχνει την Παναθηναϊκή οικογένεια πάντως, είναι πως οι παίκτες τον υπερασπίστηκαν και πήγαν όλοι κοντά του να του συμπαρασταθούν. Είναι προς τιμήν τους αυτό το πράγμα. Ακόμα ποιο σημαντικό είναι ότι ανάμεσα σε αυτούς  ήταν και ο Αλέξης Τζόρβας γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση και σεβασμός μεταξύ τους.

Όσον αφορά τον Καρνέζη, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία. Πιστεύω ότι θα αποτελέσει το μέλλον του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος. Τα λάθη που έκανε δεν πρέπει να τον επηρεάσουν. Το σημαντικό για αυτόν είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και την προσπάθειά του και την προπόνησή του και την συμπεριφορά του. Δεν πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης γιατί τότε θα χάσει το παιχνίδι.

Kαταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι πικραμένος και από τον αποκλεισμό και από όσα έχουν συμβεί από την αρχή της χρονιάς. Αλλά δεν πρέπει να ρίξει το ανάθεμα στον Καρνέζη. Πρέπει να εκτιμά ποιοι παίκτες πονάνε τη φανέλα και να τους δίνει το δικαίωμα του λάθους. Δεν μπορεί να κρίνεται ο καθένας από ένα αποτέλεσμα. Τώρα είναι που χρειάζεται ο παίκτης τη στήριξη των φίλων του Τριφυλλιού και πιστεύω ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει το επίπεδο για να τον αντιμετωπίσει όπως πρέπει, στηρίζοντάς τον. Αυτός και ο Τζόρβας είναι το μέλλον της ομάδας.«.

Οικονομόπουλος: «Πολύ καλός τερματοφύλακας»

«Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και είναι αμαρτία να πληρώσει αυτά τα λάθη, αποχωρώντας από την ομάδα. Σίγουρα φέρει ευθύνη, αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι ένας άπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του. Η θέση του γκολκίπερ είναι περίεργη, αν μείνεις εκτός αγώνων έστω και για ένα διάστημα χρειάζεσαι χρόνο για να βρεις τα πατήματά σου.

Όλοι οι τερματοφύλακες έχουν δεχτεί πολλά τέτοια γκολ στην καριέρα τους και πιστεύω ότι αν δεν»φας»  κάποια στιγμή και τέτοια γκολ δεν αποκτάς την κατάλληλη εμπειρία για να διορθώσεις τα λάθη σου. Αν είναι επαναλαμβανόμενα και δέχεσαι με τον ίδιο τρόπο όμοια γκολ, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα.

Η λύση όμως, δεν είναι να φύγει από τον Παναθηναϊκό, ούτε χρειάζεται να δοθεί δανεικός. Πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα και να στηριχτεί από ολόκληρη την οικογένεια του Τριφυλλιού. Δεν γίνεται να ξεγράφουμε έτσι τους παίκτες και να τους χαρακτηρίζουμε εξαιτίας κάποιων λαθών σε ένα παιχνίδι. Το ίδιο έγινε και με τον Γκαλίνοβιτς, και τώρα που πήγε στην Καβάλα, αποδεικνύει ότι δεν ήταν κακός τερματοφύλακας και σίγουρα δεν άξιζε να τον αποδοκιμάζει όλο το γήπεδο.«