Τι θα ήθελαν οι ομάδες μας από τον Αγιο Βασίλη…

Μέρες που είναι τον… ασπρογενειοφόρο Αγιο δεν τον περιμένουν μόνο τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι. Διαβάστε αναλυτικά το.. ρεπορτάζ μας, μέσα από την κάλτσα δίπλα στο τζάκι, με το τι του ζήτησαν οι ομάδες μας…

Τα δώρα τους από τον Αγιο Βασίλη αυτές τις μέρες περιμένουν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι ομάδες της Κρήτης στις Εθνικές κατηγορίες.

Διαβάστε αναλυτικά το.. ρεπορτάζ μας, μέσα από την κάλτσα δίπλα στο τζάκι, με το τι του αναφέρουν στα γράμματα που του έστειλαν…

ΟΦΗ

Κατ΄αρχήν οι πληροφορίες μας αναφέρουν οτι το γράμμα ήταν γραμμένο στα Ιταλικά. Δεν είχε πολλές λέξεις και πολλές φανφάρες. Στον ΟΦΗ του ξεκαθαρίζουν οτι θα ήθελαν να τους φέρει τους επενδυτές από την γειτονική χώρα και να αρχίσουν να δίνουν το ζεστό χρήμα ώστε να καλυφθούν τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν.

Εργοτέλης

Οι “κιτρινόμαυροι” ζήτησαν από τον Αγιο Βασίλη να τους βοηθήσει να απεγκλωβιστούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ. Με τις… δικές του επαφές θα ήθελαν να τους φέρει καλές μεταγραφές και έναν νέο προπονητή που θα.. διώξει την ομάδα μία και καλή από την ουρά της βαθμολογίας.

Πλατανιάς

Ο πονοκέφαλος της Χανιώτικης ομάδας είναι οτι οι περισσότεροι παίκτες της υποφέρουν από τραυματισμούς όλη την χρονιά. Θα ήθελαν να τους φέρει υγεία, να μην ξαναχρειαστούν γιατρούς και νυστέρια,  και επίσης να καταργήσει το Κόπα Αφρικά γιατί τον Γενάρη θα αναγκαστεί να χάσει για αρκετό καιρό πολύτιμους παίκτες του.

Επισκοπή

Ο Αγιος Βασίλης κρατάει μαζί του για την Επισκοπή αυτό που του ζήτησαν. Νίκες. Νίκες για να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ γιατί μαζεύτηκαν πολλές ήττες και η κατάσταση θα δυσκολέψει στην συνέχεια.

Α.Ο.Χανιά

Τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα. ο Α.Ο.Χανιά θέλει την άνοδο αλλά και την διοικητική του ηρεμία. Το πρώτο είναι δύσκολο, αφού ανεβαίνουν μόνο δύο ομάδες φέτος στην Σούπερ Λιγκ αλλά ο Αγιος Βασίλης κάτι θα κάνει αν όχι φέτος, του χρόνου σίγουρα. Όσον αφορά το δεύτερο, ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές του….

Χοχοχοχοχοχοο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook