Πρόβλημα με Ουσέρο

Άμεσα στις προπονήσεις μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, μετά το παιχνίδι με την Μπεσίκτας (2-2), καθώς δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν την Κυριακή (30/11) τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία σήμερα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργητική αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν χθες και πολλά παιχνίδια με μπάλα για τους υπόλοιπους. Από […]

Άμεσα στις προπονήσεις μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, μετά το παιχνίδι με την Μπεσίκτας (2-2), καθώς δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν την Κυριακή (30/11) τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία σήμερα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργητική αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν χθες και πολλά παιχνίδια με μπάλα για τους υπόλοιπους. Από αυτό απουσίασαν οι Μπαντιμπανγκά, Κιτόκο, Τορμένα, που συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ εκτός έμεινε και ο Φερνάντο Ουσέρο.

Ο Ισπανός ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, δεν προπονήθηκε και στην αυριανή τελευταία προπόνηση θα κριθεί αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει εν συνεχεία για το Ηράκλειο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook