ΠΑΕ ΠΑΟ: Επιλεκτική η ευαισθησία του αθλητικού εισαγγελέα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε μέσω «κύκλων» για την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε κατά του Αλαφούζου, θεωρώντας ότι ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Καρράς ασχολείται μόνο με τις κινήσεις πράσινων… αποχρώσεων.

ναλυτικά η θέση της ΠΑΕ:

«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον πρόεδρό της, Γιάννη Αλαφούζο, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3), 25 (παρ. 1 και 4) και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (σχόλια στα social media για τον Ηλ. Σπάθα)».

Για όσους το αγνοούν, ο Αλαφούζος «σήκωσε» στο προφίλ του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία, στην οποία φαίνονται σε πρώτο πλάνο ο β’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος και στο βάθος ο Ηλίας Σπάθας.

Ο Πειραιώτης ρέφερι ήταν ο 4ος διαιτητής του ντέρμπι και αυτός που επί της ουσίας ενημέρωσε τον Καλογερόπουλο για τα όσα έλεγε ο Γιάννης Αναστασίου που εν τέλει αποβλήθηκε.

Στα tweet, λοιπόν, ο Αλαφούζος χαρακτηρίζει διαπλεκόμενο τον Σπάθα και «φιλαράκια» του τον Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των πράσινων έγραψε: «Επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη ο τουλάχιστον …διαπλεκόμενος Σπαθας αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook