Πανέτοιμος δηλώνει πλέον ο Στέφανος Αθανασιάδης

Με τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ να ξεπερνά οριστικά το πρόβλημα τραυματισμού.

Πανέτοιμος δηλώνει πλέον ο Στέφανος Αθανασιάδης, με τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ να ξεπερνά οριστικά το πρόβλημα τραυματισμού, να προπονείται κανονικά την Τρίτη (21/10) και να τίθεται στη διάθεση του Άγγελου Αθανασιάδη για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα στην Τούμπα, την Πέμπτη (23/10) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αντίθετα η παρουσία του Ρόμπερτ Μακ κόντρα στην ομάδα της Φλωρεντίας θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση την Τετάρτη (22/10).

Ο Σλοβάκος έχοντας δεχτεί γονατιά στο δεξί πόδι στον αγώνα με τον Ατρόμητο, δοκίμασε να προπονηθεί στην προπόνηση της Τρίτης (21/10) ωστόσο πονούσε κι ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο. Ο Μακ στην προπόνηση της Τετάρτης θα κάνει άλλη μια προσπάθεια να διαπιστώσει την αντίδραση του οργανισμού του κι αν αισθάνεται καλύτερα θα τεθεί στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα, ειδάλλως θα προφυλαχτεί εν όψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το πρόγραμμα που διήρκεσε λίγο παραπάνω από μία ώρα περιελάμβανε δουλειά στα γεμίσματα και τα τελειώματα κι έκλεισε με διπλό σε μικρό χώρο. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέβασε ρυθμούς στην αποθεραπεία του και για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς έκανε ασκήσεις με μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (22/10) θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με την προπόνηση τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Νωρίτερα στις 17:30 ο Αγγελος Αναστασιάδης κι οΑλέξανδρος Τζιόλης θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Φιορεντίνα Βιτσέντσο Μοντέλα θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Η ιταλική ομάδα επέλεξε να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στις εγκαταστάσεις της στη Φλωρεντία πριν από την αναχώρησή της για Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook