Παντελιάδης: “To πιστέψαμε μέχρι τέλους”

Ο αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την ισοπαλία στη Κωνσταντινούπολη και αναφέρθηκε στην γιορτή της Αγίας Σοφίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπεσίκτας και ο Σάββας Παντελιάδης υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του το πίστεψαν πολύ και πρόσθεσε πως ήταν σημαδιακό πως μια μέρα πριν ήταν η γιορτή της Αγιά Σοφίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελιάδης
– Για το 1-1: “Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Το πιστεύαμε μέχρι το τέλος. Ξέραμε πως είναι επικίνδυνη ομάδα η Μπεσίκτας, ωστόσο το παλέψαμε και πήραμε αυτό που έπρεπε”.
– Για το αν υπάρχει ταβάνι: “Δεν ξέρω αν είναι σημαδιακό, αλλά χθες ήταν της Αγίας Σοφίας και σήμερα είμαστε εδώ. Το πιστέψαμε πάρα πολύ. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι την επόμενη. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Καλλονή”.
– Για την αναμέτρηση με την Καλλονή: “Με τον Πανιώνιο ήμασταν κατώτεροι. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, να κάνουμε μια καλή προσπάθεια και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί για να παίζουμε Ευρώπη πρέπει να πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook