Πρωτότυπη ανακοίνωση από την Ξάνθη για Καραγκούνη

Τοποθετήθηκε και για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κριστιάν Ουντουμπουέσι Ομπόντο, ενώ τοποθετήθηκε και για τα δημοσιεύματα για τον Γιώργο Καραγκουνη.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ακριτική ομάδα και τις επόμενες ημέρες θα τεθεί στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη, για την καλοκαιρινή προετοιμασία της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Christian Udubuesi Obodo».

Την ίδια στιγμή, η ακριτική ομάδα τοποθετήθηκε και για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Τελικά ευρέθη. Η SKODA ΞΑΝΘΗ νοίκιασε έπαυλη 5.000 τ.μ. με εξωτερική και εσωτερική πισίνα, με ελικοδρόμιο και με μικρή έκταση για το παιχνίδι του γκολφ για τον ποδοσφαιριστή που έρχεται να υπογράψει σ’ εμάς, τον κ. Καραγκούνη. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας».

Τέλος, η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση και για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Το Σάββατο στις 18:45 στο “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena” η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη δεύτερη φιλική της αναμέτρηση. Η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλάθλους είναι 7 ? ενώ υπενθυμίζεται πως η κάρτα διαρκείας δεν ισχύει για τα παιχνίδια προετοιμασίας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook