Τα πρώτα συμπεράσματα του Αναστασιάδη

Από το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ

Τα πρώτα συμπεράσματά του από το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, εξωτερίκευσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις που έκανε την τελευταία ημέρα παρουσίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και πριν η αποστολή επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε με νόημα:

«Οι παίκτες πρέπει να μπουν σε μια νέα φιλοσοφία και να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι το πιο βασικό για μένα και νομίζω ότι σ’ αυτόν τον τομέα είμαστε καλά. Μπορεί ακόμη να μη βλέπουμε αυτό που θέλει και ο κόσμος και εγώ, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό έχει σημασία».

-Οι νεαροί παίκτες στις δηλώσεις τους είπαν ότι ήταν εμπειρία ζωής η φετινή προετοιμασία μαζί σας. Ήταν διαφορετικό και για σας να δουλέψετε με τόσα πολλά νεαρά παιδιά;

-«Και για μένα ήταν διαφορετική προετοιμασία. Ήταν πρωτόγνωρο αυτό που κάναμε. Είχαμε τρεις πλευρές σ’ αυτήν την προετοιμασία: τα παιδιά, είχαμε αυτούς που έπρεπε να μπουν να καταλάβουν πέντε πράγματα, και να πούμε και στους μεγάλους ότι τα πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από ότι γίνονταν τον τελευταίο καιρό».

-Στα πέντε φιλικά της Ολλανδίας χρησιμοποιήσατε 10 διαφορετικές ενδεκάδες από ημίχρονο σε ημίχρονο. Από δω και πέρα θα δουλέψετε σε κάτι πιο συγκεκριμένο;

-«Ανάλογα με τον αντίπαλο θα παίζουμε κι εμείς. Γι’ αυτό πρέπει να βάλουμε όλα τα συστήματα μέσα στο παιχνίδι μας. Τα συστήματα είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Ωστόσο αλλάζουν κάποιες συμπεριφορές. Αυτές δεν τις ξέρω και τις είδα ακόμη από τα παιδιά αυτά. Μιλάω για συμπεριφορές που περιμένω και θέλω να γίνουν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook