Πέτριτς: “Nα συνεχίσω να δίνω χαρά στον κόσμο”

Ικανοποιημένος από την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού και του ίδιου δήλωσε ο Μλάντεν Πέτριτς μετά τη φιλική νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου στη Λεωφόρο.

Ο Μλάντεν Πέτριτς βλέπει πως βρίσκει τον εαυτό του, όπως και ο Παναθηναϊκός όσο πλησιάζουν οι αγώνες με τη Σταντάρ Λιέγης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για τη ψυχολογία μας. Ήταν ένας καλός αντίπαλος και δύσκολο παιχνίδι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Υπήρξε κάποιο διάστημα στο οποίο ήμασταν καλοί», ανέφερε ο Κροάτης φορ που σκόραρε στο 2-1 επί του Ατρομήτου.

Για τη δική του απόδοση και το γκολ του, είπε: «Αρχικά θέλω να συνεχίσω να είμαι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της. Ελπίζω να συνεχίσω να δίνω χαρά στον κόσμο».

Όσο για τις αναμετρήσεις με τη Σταντάρ Λιέγης τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό να πάμε εκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Σχετικά με την καλή παράδοση απέναντι στη Σταντάρ, σε βάρος της οποίας έχει σκοράρει τρεις φορές στο Κύπελλο UEFA του 2010, είπε: «Μιλάμε για τέσσερα χρόνια πριν. Πάω με άλλη ομάδα να παίξω τώρα. Ποιος ξέρει; Θα ήταν πολύ ευχάριστο να συμβεί κάτι τέτοιο. Το σημαντικό είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και όχι το αν θα σκοράρω».

Τέλος, για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί, δήλωσε: «Πρόκειται για έναν καλό αντίπαλο και παίζει συνέχεια στην Ευρώπη. Εμείς έχουμε αρκετούς νέους παίκτες που δεν έχουν παίξει ξανά στην Ευρώπη. Αν παίξουμε όπως μπορούμε και είμαστε σε καλή κατάσταση μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook