To βλέπει …ζεστά και ο Χριστόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr και ο Γιάννης Χριστόπουλος βλέπει με… καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Πλατανιά.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα και της Ουκρανικής Ταβρίγια Γιάννης Χριστόπουλος είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, σε περίπτωση φυσικά που οι δύο πλευρές τα βρουν στις διαπραγματεύσεις τους. Ο Χριστόπουλος είναι στην πρώτη θέση της λίστας των ανθρώπων του Πλατανιά καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος βλέπει με καλό ματι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με μια ομάδα νοικοκυρεμένη, όπως ο Πλατανιάς. Πρώτον, διότι γνωρίζει ότι η διοίκηση θα τον αφήσει να δουλέψει όπως εκείνος θέλει και δεύτερον διότι πρόκειται για μια ΠΑΕ που είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Χριστόπουλο, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν τις επόμενες μέρες και εφόσον οι δύο πλευρές διαπιστώσουν ότι έχουν κοινές σκέψεις και κοινούς στόχους.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, εκείνος που φαίνεται ως δεύτερη επιλογή να απασχολεί του ανθρώπους του Πλατανιά είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο Έλληνας τεχνικός που δούλεψε την περασμένη περίοδο στην Κύπρο είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στη Βέροια, τόσο στη Β’ όσο και στην Α’ Εθνική. Ο Καλαϊτζίδης είναι ικανός τεχνικός, που έχει εμπειρία σε επίπεδο Α’ Εθνικής και μπορεί να προσφέρει σε ομάδες όπως ο Πλατανιάς, ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικής σημασίας αφού με την πρόσληψη προπονητή θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook