Ο Αστέρας Τρίπολης έχει βάλει στο… μάτι τον Τζόρβα

Οι Αρκάδες ψάχνουν για «άσο» και θέλουν να πάνε σε μια δοκιμασμένη λύση.

Η επιστροφή του Αλέξη Τζόρβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του Απόλλωνα μπορεί να συνοδεύτηκε από τον υποβιβασμό της «ελαφράς ταξιαρχίας», ωστόσο οι μετοχές του ανέβηκαν σημαντικά.

Το συμβόλαιο του διεθνούς πορτιέρο με τους «κυανόλευκους» λήγει στο φινάλε της σεζόν και είναι δεδομένο πως αρκετές ομάδες τον έχουν βάλει στο «μάτι». Μία από αυτες είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ψάχνουν για «άσο» και θέλουν να πάνε στα σίγουρα με μια δοκιμασμένη λύση όπως είναι ο 31χρονος τερματοφύλακας.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών και το περασμένο καλοκαίρι. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τα αισθήματα είναι αμοιβαία μιας και σύμφωνα με το περιβάλλον του Τζόρβα ο Αστέρας είναι από τις λίγες ομάδες εντός συνόρων που τον καλύπτουν από όλες τις απόψεις.

Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και ο… Φερνάντο Σάντος. Ο Τζόρβας είναι υποψήφιος να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ και φυσικά να ταξιδέψει στη Βραζιλία τότε οι μετοχές θα πάρουν ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook