Στο τιμόνι του Ολυμπιακού θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Μίτσελ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Ισπανό προπονητή και του εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Ισπανό προπονητή και τον Γιάννη Βρέντζο και του εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

«Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου χτίστηκε όλο αυτό τον χρόνο που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό», ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Μίτσελ, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν για την απόκτηση τριών παικτών που θα κάνουν τη διαφορά, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ισχυρή ομάδα, η οποία θα διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα και θα κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας: «Με αυτά που είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Όλοι μαζί θέλουμε μια ομάδα παντοδύναμη και του χρόνου, για να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Τέλος, την προσεχή Τρίτη στις 12:00 στο «Καραϊσκάκη» έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως δεν θα γίνει καμία μεταγραφική κίνηση μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook