Προτεραιότητα την Ελλάδα έχει ο Πετρόπουλος

Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να υποβιβάστηκε στην Football League, κάποιοι ποδοσφαιριστές, ωστόσο, ξεχώρισαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ένας από αυτούς είναι και ο Αντώνης Πετρόπουλος που πέτυχε 12 γκολ, με 2 ασίστ σε 27 παιχνίδια στην Superleague. Όπως είναι λογικό, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος σε […]

Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να υποβιβάστηκε στην Football League, κάποιοι ποδοσφαιριστές, ωστόσο, ξεχώρισαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αντώνης Πετρόπουλος που πέτυχε 12 γκολ, με 2 ασίστ σε 27 παιχνίδια στην Superleague.

Όπως είναι λογικό, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες, αρκετές ομάδες έχουν μπει σε διαδικασία προφορικών συζητήσεων με σκοπό να δουν τις προθέσεις του.

Συγκεκριμένα δυο σύλλογοι από Γερμανία και Γαλλία έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στον εκπρόσωπο του 28αχρονου άσου, Ιωάννη Γλυκό, ο οποίος είναι πιθανό να κάνει ταξίδι αστραπή στο εξωτερικό για να ανοίξει ο χορός των διαπραγματεύσεων.

Να σημειώσουμε πως ο Πετρόπουλος έχει ως προτεραιότητα την Ελλάδα (για προσωπικούς λόγους) και δεν αποκλείεται να κλείσει σε ομάδα της Superleague που θα καλύπτει τις απαιτήσεις του και πάνω απ όλα θα είναι νοικοκυρεμένη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook