Τζώρτζογλου: «Ούτε ο ίδιος ο Αλέκος ο Κούγιας πιστεύει αυτά που λέει»

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Νίκος Τζώρτζογλου μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 σχολίασε τα λόγια του γνωστού ποινικολόγου περί δημιουργίας νέου πρωταθλήματος.

O πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή και απάντησε με τον δικό του τρόπο σε όσα έχει πει ο Αλέξης Κούγιας για την δημιουργία νέου πρωταθλήματος.

«Δημιουργούνται εντυπώσεις γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Αν περάσουν δύο ημέρες και δεν γίνει πρώτο θέμα στις εφημερίδες, θα προσπαθήσει να βρει ένα τακούνι για να χτυπήσει το κεφάλι του και να τον πάρουν οι κάμερες. Αυτό που κάνει ο Αλέκος είναι κάτι μόνιμο, δεν μας προκαλεί εντύπωση – δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο Αλέκος ο Κούγιας προσπαθεί με κάθε τρόπο, κάθε μέρα να γίνει θέμα συζήτησης. Έχει αυτό το μεράκι ο άνθρωπος, δεν νομίζω ότι έχει βάση. Οτιδήποτε γίνει στην Ελλάδα, πρέπει να γίνει με την άδεια της Ομοσπονδίας» ήταν το σχόλιο του Νίκου Τζώρτζογλου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μίλησε ακόμα για τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη με τα λόγια του πάντα να έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου στον Athletic Radio 104,2

Για το αν νομικά γίνεται δεκτό: «Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, βέβαια δεν είμαι εγώ νομικός όπως ο Αλέκος. Όμως, αν υποτεθεί ότι κάτι τέτοιο γίνει πράξη, τότε δεν θα έχει αντίκρισμα μιας και στην Ευρώπη αγωνίζονται οι ομάδες που αναγνωρίζονται μόνο από την ΕΠΟ. Απλά, ο Αλέκος βγαίνει λέει ότι θέλει, έτσι μόνο για να συζητιέται. Είναι ένα πυροτέχνημα, θα συζητηθεί και θα σταματήσει. Σε κάποια πράγματα ο Αλέκος ο Κούγιας μπορεί να έχει δίκιο όμως άλλο το ένα θέμα και άλλο αυτό που λέει. Θεωρώ ότι ούτε ο ίδιος πιστεύει αυτά που λέει. Απλά, το κάνει για να γίνει θέμα συζήτησης».

Για την πρόταση του ΟΦΗ στην ΕΠΟ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές: «Η πρόταση του ΟΦΗ έχει μια βάση λογικής και βέβαια μην ξεχνάτε ότι αφορά την σημερινή πλειοψηφία των ομάδων. Δεν αποκλείω να έχει θετικό αποτέλεσμα και το θεωρώ πιθανό να περάσει μιας και δεν αφορά μόνο τον ΟΦΗ αλλά πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εκείνον».

Για τον ΟΦΗ: «Με έχει εκπλήξει ευχάριστα και θα πρέπει να συγχαρώ την διοίκηση του Μάνθου Πουλινάκη γιατί με σωστές κινήσεις έχει καταφέρει από εκεί που περιμέναμε το καλοκαίρι και λέγαμε ότι ο ΟΦΗ δεν έχει αύριο, να φτιάξει τώρα μια ομάδα σε συνεργασία με τον προπονητή του οποίου του έργο είναι αρκετά καλό. Κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες έχει δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα και πραγματικά με εκπλήσσει θετικά».

Για τον Εργοτέλη: «Δεν είμαι αισιόδοξος στο διοικητικό κομμάτι επειδή το οικονομικό πρόβλημα είναι τεράστιο. Δεν βλέπω τις βοήθειες που θα μπορούσε να έχει η διοίκηση Παπουτσάκη. Αν θα μπορούσε να ξεπεράσει το οικονομικό πρόβλημα, ο Εργοτέλης θα μπορούσε να πετύχει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook