Δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει ο Τζιμπούρ από τον Ολυμπιακό

Ξεκαθάρισε μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του.

Μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, ο Ραφίκ Τζιμπούρ ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους και πως θα το σκεφτόταν μόνο αν προέκυπτε πρόταση από κάποια καλύτερη ομάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (lagazettedufennec.com), τόνισε αρχικά πως πολύ δύσκολα θα φύγει από τον Ολυμπιακό:

“Έχω ακόμη συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με την ομάδα μου. Άρα δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόση συζήτηση. Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα

Για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να συνδυαστούν κάποια πράγματα και να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές. Επίσης θα πρέπει να γίνει πρόταση από ομάδα με ενδιαφέρουσα προοπτική”, ο δημοσιογράφος επέμεινε και ο Τζιμπούρ τόνισε:

“Δεν θέλω να καλλιεργώ φήμες. Πολλά διαβάζονται και γράφονται και δεν βοηθάει κανέναν. Είμαι ικανοποιημένος με τη ζωή μου και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Αν είναι να φύγω θα γίνει γνωστό”.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είπε:

“Υπάρχει πάντα μία ξεχωριστή γεύση. Γλυκιά γεύση μπορώ να πω. Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός κι έχει τη δική του. Ήταν μεγάλη χαρά να κατακτήσω τρόπαιο στην πρώτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό.

Το φετινό νταμπλ όμως κάνει τη χαρά μου ακόμα μεγαλύτερη. Είναι κάτι σπουδαίο για μένα και δεν θέλω να σταματήσω εδώ. Διψάω για τίτλους”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook