Εκτός ο ίβιτς

Χωρίς τον Βλάνταν Ίβιτς θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Ο Σέρβος μέσος έμεινε εκτός λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού και αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη για προληπτικούς λόγους. Επίσης, στη συμπρωτεύουσα θα μείνουν οι Γλύκος, Κατσικάς, Τσουκαλάς και Έτο.

Την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» αποτελούν Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Κρέσιτς, Λαζάρ, Νιμανί, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Λάζλο Μπόλονι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σταφυλίδη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Γκαρσία με τον Λαζάρ, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Λίνο, Φωτάκης και Σαλπιγγίδης.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αθανασιάδης. Το 4-2-3-1 για τον ΠΑΟΚ δεν αλλάζει σχεδόν ποτέ και αυτό θα συμβεί και στο Περιστέρι, από το οποίο θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις μετά τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook