Άλλαξαν οι ημερομηνίες στα ματς ΟΦΗ – ΠΑΟΚ και Αρης – Εργοτέλης

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Μια μέρα νωρίτερα (Σάββατο αντί Κυριακή) θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ της 21ης αγωνιστικής λόγω της συμμετοχής του «δικεφάλου του Βορρά» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μία μέρα αργότερα (Κυριακή αντί Σαββάτου) θα γίνει και το Αρης – Εργοτέλης.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης».

Ο λόγος είναι πως οι Πειραιώτες μετά από τέσσερις μέρες έχουν δύσκολο ταξίδι για την Ρωσία και το Καζάν όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική Ρούμπιν για τους «32» του Europa League.

  • Η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

«Σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για λόγους αναγκαστικής μετάβασης στη Μόσχα νωρίτερα για τον αγώνα του Europa League, λόγω καιρικών συνθηκών, ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ορίζεται την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 21:00.

Σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Europa League, ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ  στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, ορίζεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30.

Επίσης, ο αγώνας ΠΑΟ-SKODA ΞΑΝΘΗ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:30, και ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:15.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook