Σκέφτονται δάνειο στον Παναθηναϊκό

Έντονο είναι και το σενάριο της δανειοδότησης του Παναθηναϊκού.

Τρόπους να βρεθούν χρήματα αναζητούν οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Η σοβαρότητα της κατάστασης στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πέρα από την αισιοδοξία για πιθανό deal του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους Άραβες, αποτυπώθηκε πλήρως από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα και του Θανάση Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του χθεσινού (29/12) ΔΣ στο οποίο αποφασίστηκε να αναζητηθούν οικονομικοί πόροι έτσι ώστε να βγει η χρονιά σε κάθε περίπτωση.
Ήδη έχει αποφασιστεί να σχηματιστεί επιτροπή που θα κάνει επαφές με τους νυν μετόχους της «πράσινης» ΠΑΕ έτσι ώστε να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν στα οικονομικά του «τριφυλλιού». Οι Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Σωτήρης Τζήμας και Σωτήρης Λουμίδης θα αποτελούν την επιτροπή που με το νέο έτος θα κάνει σειρά επαφών και συναντήσεων έτσι ώστε να διαπιστώσουν από πού μπορούν να περιμένουν ενίσχυση.

Αποφασίστηκε μάλιστα να γίνει η προσπάθεια αυτή μέσω των συναντήσεων καθώς οι διοικούντες του «τριφυλλιού» θεωρούν πως είναι καλύτερο να προσεγγιστούν δια ζώσης οι μέτοχοι και όχι με απρόσωπες επιστολές. Παράλληλα, τα συγκεκριμένα άτομα θα αναζητήσουν και νέους χορηγούς για την ΠΑΕ ένα εγχείρημα που είναι ούτως ή άλλως δύσκολο λόγω και της οικονομικής συγκυρίας γενικότερα στη χώρα.

Τέλος, έντονο είναι και το σενάριο της δανειοδότησης του Παναθηναϊκού. Τα μέλη του ΔΣ επισήμαναν και χθες (29/12) πως τα χρήματα που υπάρχουν φτάνουν ως το τέλος του Φεβρουαρίου και ήδη κάποιοι έχουν κάνει λόγο για δανεισμό της ΠΑΕ από τραπεζικό ίδρυμα για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών ως το τέλος της περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook