Mε τα γνωστά προβλήματα και με τον Φερέιρα στα μπουθ ο ΠΑΟ

Πήρε εξιτήριο ο Πορτογάλος τεχνικός όμως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς προβλήματα και έτσι οι μοναδικοί απόντες θα είναι οι γνωστοί δηλαδή ο τραυματίας Χριστοδουλόπουλος και οι ανέτοιμοι Νίνης και Τοτσέ. Για λόγους τακτικής, εκτός αποστολής έμειναν οι Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης και Κοτσόλης.

Νωρίς το πρωί, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε. Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός το Σάββατο θα βρίσκεται σε ένα από τα μπουθ του ΟΑΚΑ καθώς οι γιατροί κρίνουν πως δεν πρέπει ο Φερέιρα να καθίσει στον πάγκο μια μέρα αφότου βγήκε από το νοσοκομείο.

Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που παραδοσιακά τον δυσκολεύει εντός και εκτός ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με τον Καπίνο τερματοφύλακα και αμυντική τετράδα που θα αποτελείται από τους Μαρίνο, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλο. Κατσουράνης και Σιμάο θα βρίσκονται στα χαφ με τους Ζέκα και Κουίνσι να κινούνται στις πτέρυγες και τον Κλέιτον να βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τον Λέτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook