Mπελεβώνης: “Έχουμε τύχη κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο”

Την αισιοδοξία του πως ο Παναιτωλικός θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη εξέφρασε ο Μάκης Μπελεβώνης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Aναλυτικά όσα είπε στoν Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή ανατροπή και πέναλτι με τον Νίκο Μαρκάκη

Για το παιχνίδι της Κυριακής που θα βρει την ομάδα του να αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο …

Ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα όπως είμαστε και εμείς. Με εμάς θα έχει κάποιες απουσίες οι οποίες είναι σημαντικές. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Εμείς κοιτάμε την δικιά μας ομάδα όπως και ο Εργοτέλης θα κοιτάει την δικιά του. Αν παίξουμε το δικό μας παιχνίδι που προσπαθούμε να κάνουμε και στο Αγρίνιο αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια νομίζω πως θα έχουμε τύχη στο Παγκρήτιο.

Για το φετινό πρωτάθλημα…

Για το φετινό πρωτάθλημα η λέξη μπάχαλο είναι λίγο. Ευχάριστη έκπληξη σίγουρα είναι ο Ατρόμητος αλλά προσωπικά θεωρώ πως κανένας δεν περίμενε τόσο δυνατό τον Παναθηναϊκό. Είναι άτοπο να μπούμε σε περεταίρω κριτικές καθώς έχει μπει ο Νοέμβριος και δεν ξέρουμε ακόμα με ποιες ομάδες θα παίξουμε.

Για το αν θεωρεί πως οι δύο τελευταίες ομάδες που θα συμμετέχουν τελικά στην superleague είναι και οι βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό…

Θεωρητικά ναι. Οι ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία θα έχουν σαν στόχο να βάλουν αυτές από κάτω. Όλα αυτά βέβαια είναι στην θεωρία, στην πράξη θα δούμε.

Για τον ΟΦΗ…

Νομίζω έχει κάνει καλές κινήσεις ο πρόεδρος. Έχει πάρει ποιοτικούς παίκτες και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο Είναι μια ομάδα καλά δουλεμένη που όπως είπα έχει πάρει καλούς παίκτες οι οποίοι βοηθάνε. Νομίζω πως θα πάει καλά ο ΟΦΗ.

Για τον ίδιο και αν θα συνεχίσει και την επόμενη σαιζόν στην ενεργό δράση…

Είχα ένα τραυματισμό και εδώ και 20 μέρες είμαι έτοιμος. Θέλω να παίξω στον Παναιτωλικό και να κάνω συμμετοχές μαζί του στην Super League. Είχα σαν όνειρο την συμμετοχή μου κάποια στιγμή με τον Παναιτωλικό στην Α΄Εθνική και αυτό επιδιώκω. Είμαι πιστός στρατιώτης αν δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση. Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ φέτος. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook