Μιχαλήτσιος: «Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το Εργοτέλης – Άρης»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Άρη αλλά και για την εθνική ομάδα και τον Φερνάντο Σάντος.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ αλλά και πρώην προπονητής του Άρη μίλησε στην εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic» με τον Γιώργο Κορτσιδάκη όπου αναφερόμενος στην διαφαινόμενη πρόκριση της εθνικής ομάδας στα τελικά του Euro 2012 τόνισε ότι «δεν διαθέτουμε τρομερή ποιότητα όπως προηγούμενα χρόνια όμως αυτή η εθνική ομάδα έχει πετύχει τρομερά πράγματα αναλογικά με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας συντηρητικός προπονητής που παίζει πάνω από όλα για το αποτέλεσμα και θεωρώ πετυχημένη την παρουσία του στην εθνική ομάδα».

Παράλληλα, ο Γιάννης Μιχαλήτσιος έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος αλλά και του τρόπου παιχνιδιού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπογραμμίζοντας ότι «πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα συντηρητικό παιχνίδι και γενικά η ομάδα μας είναι μια ομάδα που αρέσκεται να αφήνει στον αντίπαλο την πρωτοβουλία. Πιστεύω ότι δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και αυτό που προσέχει η εθνική ομάδα είναι ότι δεν της κάνουν εύκολα ευκαιρίες και είναι αρκετά αποτελεσματική στην επίθεση. Να ευχηθούμε να είμαστε τυχεροί γιατί χρειάζεται και αυτό το στοιχείο. Πιστεύω ότι ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί μια συνέχεια του Ότο Ρεχάγκελ».

Συν τοις άλλοις, σχολίασε και το παιχνίδι του Παγκρητίου μεταξύ του Εργοτέλη και του Άρη τονίζοντας «ο Άρης θα χτυπήσει το παιχνίδι για να πάρει τη νίκη και είναι δεδομένο ότι θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας με 500 φιλάθλους αφού όταν ο Εργοτέλης παίζει στο Παγκρήτιο δεν έχει την δύναμη της έδρας. Όμως, πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση του Εργοτέλη γιατί έχει δημιουργήσει μια ομάδα με ξένη νοοτροπία».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μιχαλήτσιος στον Athletic Radio 104,2

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο Άρης θα «πουλήσει ακριβά το τομάρι» του γιατί η πίεση είναι πραγματικά μεγάλη και δεν παίρνει τους παίκτες να κάνουν ένα νέο στραβό αποτέλεσμα. Όμως μια τέτοια πίεση μπορεί να τους δημιουργήσει και άλλο αποτέλεσμα».

Για τον ΟΦΗ: «Δεν είναι δυνατόν να μην παρακολουθώ τον ΟΦΗ και ήμουν παρόν όταν κατέκτησε τον μοναδικό τίτλο της ιστορίας του. Πέτυχε μια παλικαρίσια άνοδο και με μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι η δύναμη του και το «Γεντί Κουλέ» δημιουργεί μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Τώρα, δεν γνωρίζω τι μπορεί να πετύχει φέτος αλλά οπωσδήποτε πρέπει να έχει στόχο την παραμονή. Όμως η δυναμική που διαθέτει και ο κόσμος του ήταν τα στοιχεία που τον κράτησαν ζωντανό».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με πέρυσι. Διαθέτει καλό προπονητή που παίζει για το αποτέλεσμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook