Παίρνει σήμα ΦΙΦΑ ο Σκουλάς!

Όπως γνωρίζετε ήδη, έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα των νέων διεθνών διαιτητών και βοηθών μας.

Όπως φυσικά και εκείνων που παρέμειναν. Μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και του δικού μας του Μάνου Σκουλά.

Γιατί μπορεί να είναι γραμμένος εδώ και χρόνια στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, αλλά όλοι ξέρουμε, πως έχει καταγωγή Ηρακλείου. Διεθνής λοιπόν πλέον ο Σκουλάς, ένας διαιτητής, που έφτασε στη Σούπερ Λίγκα πέρυσι και φέτος ανέβηκε ένα ακόμα σκαλοπάτι.

Πολλά συγχαρητήρια και από τη στήλη μας! Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο Μάνος είναι από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στο διαιτητικό χώρο. Κερδίζει συνέχεια συμπάθειες, γιατί απλά, είναι αυτό που λέμε, πολύ καλός άνθρωπος, με ότι αυτό συνεπάγεται. Απλά πράγματα.

Και διευκρινίζουμε, δε τον ξέρουμε, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί του, τα παραπάνω τα συλλέξαμε πληροφοριακά. Ο Σκουλάς, είναι γιός του πάλαι ποτέ δημάρχου Αστερουσιών, Βασίλη Σκουλά, ως φοιτητής βρέθηκε στη Θεσσαλία και λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων διατηρείται εκεί.

Μάλιστα, για ένα χρόνο μετακόμισε στην ΕΠΣ Σερρών και ο λόγος ήταν το προσωρινό… μπλοκ που είχε μπει στην Ένωση της Θεσσαλίας. Πάμε τώρα παρακάτω. Με απόφαση του προέδρου της ΚΕΔ του Πορτογάλου Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο Γιώργος Κομίνης, διατηρείται με το σήμα της ΦΙΦΑ(2η κατηγορία). Πολυσυζητημένο πρόσωπο, αλλά έχει την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας.

Επίσης παραμένουν στην Ευρώπη οι Τάσος Σιδηρόπουλος (ελίτ), Τάσος Παπαπέτρου (2η κατηγορία) και Γιάννης Παπαδόπουλος (3η κατηγορία).

Τα νέα πρόσωπα, πέρα του Σκουλά, είναι οι Θανάσης Τζήλος(Λάρισας), Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος(Αρκαδίας).

Τέλος… αλλά και τέλος από την Ευρώπη, είναι οι Σταύρος Μάνταλος, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος και Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook