Παραλειπόμενα από τη συγκέντρωση στον ΣΔΠΗ

Aρκετός κόσμος παραβρέθηκε στη χθεσινή(10/9) πρώτη συγκέντρωση των διαιτητών για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Πέρα του προέδρου Βασίλη Κοκκινάκη, του συμβουλίου του Συνδέσμου, παρών ήταν και ο Μιχάλης Κουκουλάκης.

Όπως και ο Γιώργος Φουκάκης, από τους διαιτητές ο αριθμός άγγιξε τους σαράντα, αξιολογημένοι και μη. Αρχικά μίλησε ο Κοκκινάκης, κάνοντας τη σχετική εισαγωγή. Μετά ο λόγος δόθηκε στους διαιτητές.

Μεταξύ των… απόψεων που ακούστηκαν και ειπώθηκαν, είναι και τα παρακάτω. Τονίστηκε από διαιτητή ότι, ”έχω αγωνιστεί μέχρι τώρα σε τρία φιλικά παιχνίδια και ένα επίσημο, η αίσθηση μου είναι πως είμαστε απροστάτευτοι.

Έρχονται δύσκολες ημέρες”. Συζητήθηκε και αυτό. ”Χρειαζόμαστε νέα άτομα, αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση, δε μπορώ να προτείνω σε κάποιον φίλο μου να γίνει διαιτητής”. Άλλη τοποθέτηση ήταν η εξής.

”Σταμάτησα να διαιτητεύω γιατί δεν μου αρέσει η όλη κατάσταση αυτή. Πρέπει τα παιδιά να έχουν όραμα”.

Σχολιάστηκε και αυτό.

”Ο Σύνδεσμος έχει ένα πολύ δυνατό όνομα και αυτό πρέπει να παραμείνει. Ο λόγος του ΣΔΠΗ είναι πολύ σημαντικός και μετράει”. Μια άλλη άποψη είναι πως, ”εάν έχουν καλές σχέσεις ο ΣΔΠΗ με Επιτροπή και ΕΠΣΗ ωφελημένα θα βγουν τα πρωταθλήματα. Εμείς δεν ζητάμε κάτι από την Ένωση, παρά μόνο να έχουν φωνή οι διαιτητές”.

Στο τέλος της συνάντησης αποφασίστηκε να ενημερωθούν όλοι οι νέοι διαιτητές που δεν είναι γραμμένοι στα μητρώα, ότι άλλαξε ο κανονισμός και μπορούν να γραφτούν πλέον.

Επίσης έγινε ενημέρωση από το ΔΣ για κάποιες δράσεις που θα ενισχύσουν το ταμείο του ΣΔΠΗ προς όφελος πάντα των διαιτητών.

Και δυο τρία… τελευταία από τη συγκέντρωση. Υπήρξε μια τοποθέτηση πως… εάν χρειαστεί ας αλλάξει το προεδρείο του ΣΔΠΗ, έτσι ώστε να είναι αρεστό προς την ΕΠΣΗ. Για να τελειώσει το δύσκολο κλίμα που επικρατεί.

Ήταν μια άποψη που δεν άρεσε στους παρεβρισκόμενους. Και έγινε σχόλιο να ολοκληρωθεί το γρηγορότερο η συγκέντρωση… για να μη κλείσει….

Ποιο να μη κλείσει;;; Και μπράβο τους!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook