Η Ελληνική διαιτησία..είναι οφσάιντ

Bλέποντας διαιτησίες και αποφάσεις από τον κορυφαίο διαιτητή μας, δε γίνεται να μη σε διακατέχει προβληματισμός, ανησυχία, στεναχώρια, απογοήτευση.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, να κάνει τέτοια παιδαριώδη λάθη; Που πάμε έτσι ρε παιδιά; Σας το έχουμε ξανά γράψει, για πολλά χρόνια η σωστή και αξιοκρατική δουλειά στη διαιτησία, έχουν πάει περίπατο.

Η Ελληνική διαιτησία είναι σε θέση… οφσάιντ! Φταίει η κατάρρευση και ο εξαφανισμός της ΟΔΠΕ. Όπως φυσικά και το ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο ‘’παράγοντας’’ κρατά όμηρο τον διαιτητή. Πρέπει να αλλάξουν και να βελτιωθούν πολλά.

Είμαστε υπέρ της άποψης, πως και εδώ, χρειαζόμαστε τους ξένους. Στην ΕΠΟ, στη ΚΕΔ, παντού. Με δουλειά και υπομονή, θα έρθουν αποτελέσματα. Τώρα για τους κάθε λογής… μαϊντανούς που κατακεραυνώνουν την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ, ας σχηματίζει ο καθένας μας την άποψη του.

Και μη ξεχνάμε, όσο γίνεται πιο γρήγορα τοVAR στη Σούπερ Λίγκα. Ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι και όχι μόνο στις αναμετρήσεις των μεγάλων, αλλά και σε εκείνα τα ματς που θα κρίνουν θέσεις.

Ναι ρε παιδιά, αφού μόνοι μας δε θέλουμε, ας γίνονται πράγματα με το ζόρι και το ‘’έτσι θέλω’’ των ξένων. Για το καλό μας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook