Πριν από μήνες…

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδος, δεν ξέρουμε ‘’πως’’ και ‘’γιατί’’ εμφανίστηκε σε μερίδα των ΜΜΕ το θέμα του Μιχάλη Κουκουλάκη.

Ξέρετε, του ανθρώπου που φταίει για όλα τα ‘’κακά’’ του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Για τη πρόθεση μετεγγραφής και τα σχετικά. Λοιπόν, καταρχάς το θέμα αυτό δεν είναι τωρινό, έχει υπάρξει πριν από κάμποσους μήνες.

Ναι το έχει ζητήσει ο Κουκουλάκης, να φύγει από την ΕΠΣΗ και να γίνει μέλος της ΕΣΠ Αθηνών.

Συγνώμη, αλλά ως φίλαθλος του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, είναι μεγάλη μαχαιριά αυτή η είδηση. Δείχνει ξανά πως κάποια πράγματα δεν τα πάμε καλά εδώ στο Ηράκλειο. Και μιλάμε για μήνες, έτσι; Που σημαίνει τι;

Πως το σκέφτηκε αυτό ο Κουκουλάκης σε περίοδο που ήταν μέλος της ΚΕΔ. Εμάς μας νοιάζει το καλό του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, αυτό και μόνο.

Όπως φροντίσαμε και ενημερωθήκαμε, σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, ο κανονισμός αναφέρει τα εξής. Όταν μέλος της διαιτησίας, ζητήσει να φύγει από μια Ένωση για μια άλλη, θα πρέπει να είναι σύμφωνες.. και οι δυο ΕΠΣ.

Αν τώρα μια από τις δυο, δεν εγκρίνει κάτι τέτοιο, τότε η ΕΠΟ είναι η μοναδική αρμόδια για να το μελετήσει και να αποφασίσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook