Η τοποθέτηση του ΣΔΠΗ μετά τις αξιολογήσεις…

Σε ανακοίνωση προχώρησε η νέα διοίκηση του ΣΔΠΗ, λίγα 24ώρα μετά τις ανακοινώσεις αξιολογήσεων στους πίνακες των εθνικών πρωταθλημάτων.

Και είναι κάτι το ξεχωριστό αυτή η κίνηση της διοίκησης του Βασίλη Κοκκινάκη. Αφού τα προηγούμενα χρόνια επί διοικήσεων του Κώστα Κουναλάκη, ο Σύνδεσμος ποτέ δεν έβγαλε ανακοινώσεις μετά από αξιολογήσεις. Δείχνει εδώ ο Κοκκινάκης, πως ακολουθεί μια διαφορετική φιλοσοφία.

Όπως λοιπόν αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, γίνεται λόγος για την αριθμητική μείωση των ονομάτων στους πίνακες, που είναι φυσικά σε πανελλήνιο επίπεδο. Και δεν αφορά μόνο το ψαλίδισμα, κριτήριο ήταν και το ηλικιακό όριο των διαιτητών. Τονίζεται επίσης πως αν και είναι πανελλαδικό το θέμα, ως Ηράκλειο, μια πικρία μας έχει αφήσει.

Γίνεται λόγος ακόμα πως ο ΣΔΠΗ θα είναι πάντα κοντά σε όλα τα παιδιά, που πέρασαν και θα περνούν τέτοιες δοκιμασίες. Και θα έχουν τη στήριξη του Συνδέσμου, από όποιο πόστο θελήσουν να συνεχίσουν να προσφέρουν. Γιατί όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ’’γιατί όταν ένας διαιτητής αγαπάει τη διαιτησία, το αποδεικνύει όχι μόνο όταν βρίσκεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά ειδικά όταν δεν αγωνίζεται πια’’. Παρακάτω αυτούσια η ανακοίνωση του ΣΔΠΗ…

Έπειτα από τις πρόσφατες αξιολογήσεις ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ηρακλείου με μεγάλη θλίψη είδε μία μεγάλη μείωση στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών. Κοιτώντας όμως τους πινάκες γενικά, είδαμε ότι αυτό το φαινόμενο είναι πανελλαδικό, και οι λόγοι εκτός την αριθμητική μείωση ήταν και η μείωση των ορίων ηλικίας. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρή αίσθηση. Η στιγμή όμως που κλείνει ο κύκλος για ένα διαιτητή είναι πάντα δύσκολη και την έχουμε ζήσει όλοι. Ο Σύνδεσμος θα είναι πάντα δίπλα σε αυτά τα παιδιά από όποιο πόστο αυτά θα θελήσουν να συνεχίσουν να προσφέρουν γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούν. Εξάλλου όταν ένας λέει ότι αγαπάει την διαιτησία το αποδεικνύει όχι μόνο όταν βρίσκεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά ειδικά όταν δεν αγωνίζεται πια. Για το Δ.Σ ο πρόεδρος Κοκκινάκης Βασίλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook