Η ισχύς εν τη ενώσει

Γνωρίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες, οι χώροι της Ενώσεως και των διαιτητών, για διάφορους λόγους, έχουν περάσει από σαράντα, ίσως και πενήντα (!) κύματα.

Γνωρίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες, οι χώροι της Ενώσεως και των διαιτητών, για διάφορους λόγους, έχουν περάσει από σαράντα, ίσως και πενήντα (!) κύματα.

Η θάλασσα πάει να καταλαγιάσει, αλλά ακόμα φαίνεται πως χρειάζεται δουλειά πολύ. Με αφορμή ένα φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, υπό την αιγίδα του ΣΑΕΠΗ, άναψαν… τα αίματα.

Ο πρόεδρος του ΣΔΠΗ ο Βασίλης Κοκκινάκης, δέχτηκε τηλεφώνημα από το Παύλο Ροδίτη, για να σφυρίξουν τα ματς που θα παίζονταν.

Σφύριξε ο Κοκκινάκης, ο Θέμελης, με βοηθούς τις κοπέλες Φανουράκη, Επιτροπάκη, διαθέσιμη ήταν και η Σταυρακάκη, αλλά τελικά δε χρειάστηκε να αγωνιστεί.

Από πλευράς Επιτροπής Διαιτησίας, προφανώς υπήρξε δυσαρέσκεια για τους ορισμούς αυτούς, χωρίς την τυπική έγκριση τους. Γιατί δε τίθεται αμφιβολία πως αν ήταν ενήμεροι, δε θα αρνιόταν, αλλά έκριναν πως για το τυπικό της υπόθεσης, έπρεπε να είναι γνώστες.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος των διαιτητών, λίγα 24ώρα μετά, οι τρεις κοπέλες(μέσω mail) δέχτηκαν έγγραφη κλήση σε απολογία.

Αυτό… έφερε εκνευρισμό και στεναχώρια στο Κοκκινάκη, με αποτέλεσμα να προβεί ο ίδιος σε σχετική ανακοίνωση.

Σίγουρα με το κανονισμό και το πρωτόκολλο, για τέτοια θέματα, αρμόδια είναι η επιτροπή διαιτησίας, αυτόματα σημαίνει ότι είναι θέμα της ΕΠΣΗ.

Ο πρόεδρος σίγουρα δεν είχε κακό σκοπό, λόγο και της θέσης που κατέχει που είναι χρονικά σύντομος, είναι προφανές πως δεν το σκέφτηκε με αυτό τον τρόπο.

Έγινε λοιπόν η σχετική… έκρηξη και από τις δυο πλευρές. Αλλά όπως μας τόνισε ο Κοκκινάκης, αναλαμβάνει και την όλη ευθύνη.

Ως στήλη και με όλο το σεβασμό, θα καταθέσουμε τα εξής. Ψυχραιμία από όλους, δεν είναι πολλές οι μέρες, που φάνηκε ξεκάθαρα, πρόθεση του προέδρου Νίκου Τζώρτζογλου, είναι να καταλαγιάσουν… όλα.

Το ίδιο και από τη πλευρά της διαιτησίας. Με ποιο ψύχραιμο τρόπο λοιπόν και διαχείριση, δε θα πρέπει να μείνει καμιά εστία φωτιάς.

Γιατί έστω και λίγη φλόγα να διατηρηθεί, φοβόμαστε πως η πυρκαγιά θα είναι μεγάλη. Και δεν είναι καλό, δε συμφέρει το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook