Οι διαιτητές είναι εκείνοι που βγαίνουν χαμένοι

Σας γράψαμε πρόσφατα για τη συγκέντρωση των διαιτητών στην αίθουσα του ΣΔΠΗ.

Σας γράψαμε πρόσφατα για τη συγκέντρωση των διαιτητών στην αίθουσα του ΣΔΠΗ.

Κρίνουμε πως ήτα ενήμεροι έστω και ανεπίσημα στην ΕΠΣΗ μας. Και μπράβο τους! Χρειάζεται ηρεμία, συσπείρωση, οικογενειακό και ζεστό κλίμα.. και πάλι. Να επιστρέψουμε στο πρόσφατο παρελθόν, πριν… την καταιγίδα, έτσι;

Το έχει ανάγκη, επιτακτική, το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και η διαιτησία. Πρέπει να μπει τέρμα… από χθες στις ‘’κόντρες’’ παιδιά. Από το πόλεμο δε βγαίνουν νικητές. Και στο κάτω κάτω; Οι διαιτητές είναι εκείνοι που πληρώνουν… τα σπασμένα.

Ένα παράδειγμα που μπορούμε να πούμε ότι είναι και επίκαιρο; Διεκδικούμε ως Ηράκλειο μια θέση διαιτητή στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η κενή θέση πανελλαδικά είναι μια, θα δοθεί μάχη σε πολλά μέτωπα. Θεωρούμε πως άνετα ως Ηράκλειο, θα μπορούμε να τη πάρουμε. Αλλά τώρα δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Γιατί οι σχέσεις Ένωσης μας και Συνδέσμου μας… περνάει κρίση. Ούτε… ζευγάρι να ήταν!!! Μουρτζάκης και Ζαχαριουδάκης είναι τα δυο ονόματα.

Τι γίνεται λοιπόν τώρα; Οι μεν… προτείνουν τον έναν και οι δε… τον άλλον. Ονόματα δε βάζουμε, άλλωστε η λύση του σταυρόλεξου, είναι πανεύκολη! Αλλά δεν είναι και αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι να υπάρξει ξανά… κοινή συντεταγμένη.

Ακόμα και στους ορισμούς των εθνικών πρωταθλημάτων… θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε καλύτερα, εάν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook